Στο Gothia Cup 2013, η ακαδημία του Aqua Life - Δόξας Άνοιξης

Η ακαδημία του Aqua Life - Δόξας Άνοιξης θα συμμετέχει στο φετινό  Gothia Cup 2013, που διεξάγεται την εβδομάδα 15 με 20 Ιουλίου στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Πρόκειται για το παγκόσμιο κύπελλο για νέους και συμμετέχουν πάνω από 1600 τμήματα ακαδημιών από 80 χώρες από όλο τον κόσμο και ηλικίες από 11 έως 18 χρονών. Η ακαδημία του Αqua Life – Δόξας Άνοιξης θα συμμετέχει με το τμήμα U11 (γεννηθέντες από το 2002 και μετά).

Σε πρώτη φάση, οι ομάδες χωρίζονται σε προκριματικούς ομίλους των 4-5 ομάδων ανά ηλικιακή κατηγορία και μετά ακολουθούν play offs για τους δύο πρώτους από τους ομίλους (A-class) και play offs για τους υπόλοιπους στην κατάταξη κάθε ομίλου (B-class). Στην τελετή έναρξης παρευρίσκονται πάνω από 50.000 θεατές. Πολλοί αγώνες καλύπτονται από τη Σουηδική τηλεόραση ζωντανά και οι τελικοί γίνονται στα μεγάλα γήπεδα του Γκέτεμποργκ.

Στη πρώτη Φάση του Τουρνουά  η Ακαδημία  Aqua Life – Δόξα Άνοιξης είναι στον 5ο Όμιλο (από 26 ομίλους) στους U11 και αντιμετωπίζει μία ομάδα από τη Λετονία και δύο από τη Σουηδία. 

Η ακαδημία Δόξα Άνοιξης-Aqua Life, πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά, παρείχε υποτροφία αξίας 1300€ καλύπτοντας όλα τα έξοδα μεταφοράς, διαμονής και συμμετοχής στο φημισμένο τουρνουά σε νεαρό αθλητή απο την ακαδημία ΑΠΟ Νικολακάκη, ως επιβράβευση για το ήθος και το ποδοσφαιρικό του ταλέντο και ως ένα ευχαριστώ στην συγκεκριμένη ακαδημία και στο υπεύθυνο της Κο Παναγιώτη Σαββιδη, για την συνεχή της παρουσία στο ετήσιο τουρνουά "Aqua Life League", που δυο χρόνια τώρα έχει γίνει θεσμός στο χώρο του παιδικού ποδόσφαιρου.

Η Ακαδημία Δόξα άνοιξης-Aqua Life ευχαριστεί τους χορηγούς της : Mini Raxevsky S.A., Rama S.A. και Media Markt για την πολύτιμη βοήθεια τους!