Ανοίγουν οι πόρτες στα Smartfootball Technical Schools για τη σεζόν 2019-20!

Τρίτη σερί αγωνιστική σεζόν για τα Smartfootball(SF) Technical Schools! Άρχισαν οι εγγραφές σε Ρέντη και Γέρακα στις εγκαταστάσεις «Campo De Futbol» και «Planet One» αντίστοιχα και για πρώτη χρονιά και στο Καματερό! Τα SF Technical Schools επεκτείνονται και στα Δυτικά Προάστια, στις εγκαταστάσεις του «West Side Athletic Park».

Τα SF Technical Schools στην τρίτη χρονιά λειτουργίας τους στη χώρα μας ήδη έχουν προσελκύσει αρκετά παιδιά κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των νεαρών αθλητών και των γονιών τους και κάθε χρόνο «μεγαλώνουν» και επεκτείνονται σε όλη την Αθήνα!

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ποδοσφαιριστές μεγάλων ΠΑΕ, προπονούνται στα SF Technical Schools, με σκοπό την ατομική τους βελτίωση.

Σκοπός των SF Technical Schools είναι να συμπληρώνουν τα παιδιά την προπόνηση με την ομάδα τους, πραγματοποιώντας μία προπόνηση την εβδομάδα βασισμένη στη μεθοδολογία Smartfootball!

To Smartfootball ειναι μια μεθοδολογία που βασίζεται στον εγκέφαλο και την πλαστικότητα του. Ένα εκπαιδευτικό σύστημα ενδυνάμωσης του εγκεφάλου, που έχει στόχο να δημιουργήσει έξυπνους και δημιουργικούς ποδοσφαιριστές.

Τα SF Technical Schools είναι ένα πρωτοποριακό και άκρως επιτυχημένο πρόγραμμα, το οποίο στοχεύει στην ατομική βελτίωση ποδοσφαιριστών ηλικίας από 6 έως 19 ετών με υψηλές φιλοδοξίες.  

Στα SF Technical Schools η προπόνηση γίνεται σε ολιγομελή τμήματα, εστιάζοντας στην εκμάθηση επιθετικών και αμυντικών τακτικών στοιχείων, με προπονήσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τη θέση που αγωνίζεται ο κάθε ποδοσφαιριστής. Με απώτερο σκοπό οι παίκτες να έχουν τη δυνατότητα να αντιλαμβάνονται τις διαφορετικές συνθήκες ενός αγώνα και να είναι σε θέση να παίρνουν σωστές αποφάσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Παράλληλα πραγματοποιούνται θεωρητικά μαθήματα με βίντεο από προπονήσεις και αγώνες. Επίσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι ποδοσφαιριστές αξιολογούνται από τους προπονητές μας, οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι UEFA και εξειδικευμένοι στη μεθοδολογία Smartfootball. Να σημειωθεί πως οι ποδοσφαιριστές κάθε τρίμηνο παραλαμβάνουν αναλυτική έκθεση αναφορικά με την πρόοδο που έχουν, ενώ παρέχονται συμβουλευτικές υπηρεσίες τόσο προς τον παίκτη, όσο και προς την οικογένεια του.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων είναι 100% προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις υποχρεώσεις που έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής με τον σύλλογο που αγωνίζεται.

Εκτός των παραπάνω, μέσα από τα SF Technical Schools υπάρχει η δυνατότητα προώθησης ποδοσφαιριστών σε επαγγελματικούς συλλόγους σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Τα SF Technical Schools λειτουργούν υπό την καθοδήγηση και υποστήριξη του Διευθυντή του τμήματος Consulting του Smartfootball, Ambros Segura, και του διευθυντή μεθοδολογίας και εκπαίδευσης του Smartfootball Gerard Font! Αμφότεροι είναι κάτοχοι διπλώματος UEFA PRO της Καταλανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας όπως και πιστοποιημένοι προπονητές Smartfootball! Ενώ στην Ελλάδα επικεφαλής των SF Technical Schools είναι ο Νίκος Τζώτζιος, κάτοχος διπλώματος UEFA A' και Smartfootball (επίπεδο 2)  με εκπαίδευση στην Ισπανία.

Οι ποδοσφαιριστές των SF Technical Schools έχουν επίσης αρκετά προνόμια στα διάφορα πρότζεκτ που διοργανώνονται και πραγματοποιούνται μέσα στο χρόνο. Όπως τη συμμετοχή τους σε προνομιακές τιμές στα Camps που γίνονται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας κατά τη διάρκεια της σεζόν. Θα έχουν τη δυνατότητα να επιλεγούν στην Elite Smartfootball Hellas και να λάβουν μέρος στα Elite Smartfootball Camps που θα πραγματοποιηθούν στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο Complex Esportiu Futbol Salou στο Σαλόου της Ταρραγόνα. Εκεί όπου θα προπονηθούν υπό την καθοδήγηση Ισπανών προπονητών, θα αγωνιστούν σε διεθνή τουρνουά και θα δώσουν φιλικούς αγώνες με αντιπάλους ισπανικούς συλλόγους. Αγώνες τους οποίους θα παρακολουθήσουν σκάουτερς μεγάλων συλλόγων της χώρας. Παράλληλα θα υπάρχουν προνομιακές τιμές στα εκπαιδευτικά προγράμματα της Smartfootball Αcademy και τη συμμετοχή στα Smartfootball International Camps, τα οποία επίσης πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Complex Esportiu Futbol Salou!

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει! Τα SF Technical Schools έχουν τις πόρτες τους ανοιχτές για όλα τα παιδιά που θέλουν να βελτιώσουν την απόδοσή τους!

 

Πάρε μέρος δωρεάν σε μία προπόνηση!

Η μεθοδολογία Smartfootball είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Για αυτό και δίνουμε τη δυνατότητα σε κάθε παιδί να γνωρίσει από κοντά τη μεθοδολογία μας.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή για μία δωρεάν προπόνηση και ελα να γνωρίσεις τη μεθοδολογία Smartfootball και την καταλανική φιλοσοφια!

Μην καθυστερείς, κάνε την εγγραφή σου τώρα! Προπονήσου μαζί μας και γίνε πιο έξυπνος και δημιουργικός ποδοσφαιριστής.

Μάθετε ΕΔΩ τα πάντα για τα Smartfootball Technical Schools!  

 

             

Βασικές Πληροφορίες:

Εγκαταστάσεις:

Smartfootball Technical School "Γέρακας"

Planet One (Κλεισθένους 399, Γέρακας)

 

Smartfootball Technical School "Ρέντης"

Campo de Futbol (Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη & Άγγελου Σικελιανού, Αγ. Ιωάννης Ρέντης)

 

Smartfootball Technical School "West Side"

West Side Athletic Park (Νέα Θηβών 655, σύνορα Ιλίου – Καματερού)

 

Επικονωνία:

info@worldsports.gr

 +306947273060

Νίκος Τζώτζιος