Αυλαία στο Smartfootball Athens Camp 2018 & στο Smartfootball Course Level 1

Το Smartfootball Athens Camp 2018 και το Smartfootball Course Level 1 έφτασαν στο τέλος! Οι δύο αυτές διοργανώσεις της «World Sports» ήταν σίγουρα από τα πιο ενδιαφέροντα γεγονότα της θερινής περιόδου.

Το Camp  περιλάμβανε ένα πενθήμερο διπλών καθημερινών προπονήσεων για μικρούς αθλητές από 6 ως 17 ετών όπως επίσης και θεωρητικό διαδραστικό μάθημα με τη χρήση βίντεο.

Το event έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Απόλλωνα Χαλανδρίου και συμμετείχαν παραπάνω από 70 νεαροί αθλητές. Ένα από τα highlights είναι σίγουρα το γεγονός ότι ενας από τους συμμετέχοντες επιλέχθηκε από τους Ισπανούς προπονητές για να ταξιδέψει εντελώς δωρεάν στην Ισπανία και να προπονηθεί στην Tecnifutboll International Academy και σε καταλανικούς συλλόγους. 

Έπειτα από το πέρας του Camp πραγματοποιήθηκε το 1o επίπεδο εκπαίδευσης στη μεθοδολογία Smartfootball.  Το θεωρητικό μέρος πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου και το πρακτικό στο γήπεδο του Απόλλωνα Χαλανδρίου. Το Course προκάλεσε αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον στους ελληνικούς προπονητικούς κύκλους και γι αυτό το λόγο συμμετείχαν παραπάνω από 40  προπονητές από 15 και πλέον πόλεις της Ελλάδος. 

Τόσο οι αθλητές όσο και οι προπονητές ήρθαν σε επαφή με την μεθοδολογία Smartfootball μέσω των προπονήσεων και των μαθημάτων του επικεφαλής του Ισπανικού τιμ, Ambros Segura και συγχρόνως ταυτίστηκαν με την γενικότερη ποδοσφαιρική κουλτούρα αυτής της πρωτοπόρου προπονητικής μεθόδου.

Στον απόηχο των 2 events οι Ισπανοί προπονητές έμειναν κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι από το επίπεδο των συμμετεχόντων και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Μείνετε συντονισμένοι στο site και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της World Sports για να ενημερωθείτε για τα επόμενα projects που θα αποτελέσουν την βάση για την εδραίωση της μεθοδολογίας Smartfootball σε Ελλάδα και Κύπρο!.

Ευχαριστούμε θερμά όλους  τους γονείς και τα παιδιά για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που μας δείξανε απ την πρώτη κιόλας στιγμή. Ευχαριστούμε το Ισπανικό τιμ για την άψογη συνεργασία, τις γνώσεις που μοιράστηκαν μαζί μας και γιατί είναι αυτοί που στην ουσία μας δείχνουν τον δρόμο. Τέλος ευχαριστούμε το σωματείο του Απόλλων Χαλανδρίου για την διάθεση του γηπέδου, το Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου, τους χορηγούς, ολόκληρο το Ελληνικό προπονητικό τιμ για την αρμονική συνεργασία, τους μεταφραστές μας, αλλά και όλους εκείνους που με την ανιδιοτελή προσφορά τους συνέβαλαν στο να στεφθούν με επιτυχία τα 2 events.

Football based on the brain …

(Το ποδόσφαιρο βασίζεται στον εγκέφαλο)