Αυλαία στο Football Summer Camp 2014

Πολύ ποδόσφαιρο, διασκέδαση και διάθεση για μάθηση. Αυτές είναι μερικές από τις εικόνες του Football Summer Camp 2014.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα που μας μένουν μετά την ολοκλήρωση του camp. Η αλήθεια είναι ότι αισθανόμαστε ελαφρώς λυπημένοι που άλλη μια διοργάνωση έφτασε στο τέλος, αλλά παράλληλα αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την σκληρή προσπάθεια που καταβάλαμε ως διοργανωτές και προπονητές, καθώς εδώ και αρκετούς μήνες ζούσαμε πραγματικά για να φέρουμε εις πέρας τη διοργάνωση κάνοντας αυτοσκοπό μας την επιτυχία του camp.

Όσον αφορά το οργανωτικό και τεχνικό μέρος, ο απολογισμός είναι άκρως θετικός. Μετά από ένα υπέροχο πενθήμερο που περάσαμε παρέα με τους μικρούς μας φίλους στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Μάκρης, κατά γενική ομολογία το Football Summer Camp άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο σε μας τους διοργανωτές όσο και στους νεαρούς αθλητές. Οι στόχοι που τέθηκαν κατά τον σχεδιασμό του camp επιτεύχθηκαν και με το παραπάνω. Η αποτίμηση και η ανάλυση της διοργάνωσης αφήνει ενθαρρυντικά μηνύματα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται οι καλύτερες προοπτικές, έτσι ώστε η World Sports Tournaments να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο χώρο του παιδικού ποδοσφαίρου.

Μεγαλύτερη ανταμοιβή για μας δεν είναι άλλη απ’ την ικανοποίηση και την ευτυχία που εισπράξαμε από την πλευρά των παιδιών, γι' αυτό και ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας τους νεαρούς αθλητές για την συμμετοχή τους στο camp, αλλά και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μας, καθώς η ευθύνη ήταν τεράστια.

Ευχαριστήσουμε επίσης, το τεχνικό team και παράλληλα όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες, οι οποίοι μοιράστηκαν το όραμα μας και μέσα από μια άριστη συνεργασία φέρανε εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα τεράστιο ήθος και επαγγελματισμό.

Τέλος, ευχαριστούμε και δημόσια όλους τους χορηγούς που με την καθοριστική συνεισφορά τους βοηθήσανε στο να περιοριστούνε στο ελάχιστο τα έξοδα της διοργάνωσης.

Τώρα όσο για μας, κρατάμε την φετινή εμπειρία ως μια ακόμη επιτυχημένη προσπάθεια και γεμάτοι με το ίδιο πάθος και συνέπεια, αλλά και με αρκετή αυτοπεποίθηση πλέον ξεκινάμε ήδη τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό των μελλοντικών μας δράσεων.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη διοργάνωση. Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές.

 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

World Sports Tournaments