Η Λάρισα «αγκάλιασε» και γνώρισε τη μεθοδολογία Smartfootball!

Η World Sports ανακοινώνει την ολοκλήρωση μίας ακόμη πετυχημένης εκδήλωσης η οποία χωρίστηκε σε τρία σκέλη και έλαβε χώρα στη Λάρισα, στο διάστημα 2-6 Ιανουαρίου του νέου έτους 2019! Διάστημα στο οποίο πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις «Smartfootball Larissa Camp 2019», «Smartfootball Larissa GΚ Camp 2019» και «Smartfootball Course Level 1», με τη συμμετοχή 35 παιδιών και 15 προπονητών!

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες τα πάντα κύλησαν ομαλά χάρη και στη συνεργασία που υπήρξε με την ομάδα του Ηρακλή Λάρισας, δίνοντας τη λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την χιονόπτωση των ημερών. Οι προπονήσεις ξεκίνησαν στο γήπεδο «Αλάνα», όπως είχε από την αρχή προγραμματιστεί, και εξαιτίας των καιρικών συνθηκών συνεχίστηκαν στο κλειστό γήπεδο 5Χ5 «Larissa Sports Center».

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος στα δύο καμπ «Smartfootball Larissa Camp 2019» και «Smartfootball Larissa GΚ Camp 2019» είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν και να γνωρίσουν τη μεθοδολογία Smartfootball, αποκτώντας εμπειρίες για τη συνέχεια της καριέρας τους.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για πέντε ημέρες καθημερινές διπλές προπονήσεις θεωρητικού και πρακτικού μέρους, παίρνοντας τα απαραίτητα εφόδια για το μέλλον! Προπονήσεις οι οποίες έγιναν υπό τις οδηγίες των έμπειρων καταρτισμένων κόουτς στη μεθοδολογία Smartfootball, και ο λόγος για τους Ισπανούς Marc Miquel Martínez, Enric Gutierrez Antonio και τον Έλληνα τεχνικό, Νίκο Τζώτζιο.

Μέσα από τη διαδικασία των προπονήσεων των «Smartfootball Larissa Camp 2019» και «Smartfootball Larissa GΚ Camp 2019» επιλέχθηκαν δύο παιδιά τα οποία θα ταξιδέψουν στην Ισπανία και θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τη Διεθνή Ακαδημία της Tecnifutbol. Ονόματα τα οποία θα ανακοινωθούν επίσημα από τη WorldSports!

Παράλληλα, στο «Smartfootball Course Level 1» έλαβαν μέρος προπονητές απ’ όλη την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και εκπαιδεύτηκαν από τον Ισπανό καθηγητή Marc Miquel, στη μεθοδολογία Smartfootball. Το «Smartfootball Course Level 1» δίνει τη δυνατότητα στους προπονητές να μάθουν κάτι νέο και να διευρύνουν τις γνώσεις τους ανοίγοντάς τους νέους ορίζοντες, ενώ παράλληλα συμπεριλαμβάνονται στη λίστα Επαγγελματικών Ευκαιριών της World Sports και του Smartfootball, τόσο σε Εθνικό, όσο και σε Διεθνές επίπεδο!

Το επίπεδο των νεαρών ποδοσφαιριστών, αλλά και των Ελλήνων προπονητών, προσέλκυσε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των Ισπανών κόουτς οι οποίοι δήλωσαν ικανοποιημένοι και αναμένουν το επόμενο «Smartfootball Camp» στην Ελλάδα.

Η World Sports και όλοι οι συντελεστές του «Smartfootball Camp» στη Λάρισα, ευχαριστούν θερμά τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη τους και τους προπονητές που έλαβαν μέρος στο «Smartfootball Course Level 1»!

Ακολουθήστε τα social media «world sports» και «smartfootball hellas» στο Facebook, να μάθετε πρώτοι τα νέα projects που ετοιμάζουμε και... ραντεβού στα γήπεδα!