Ο Βασίλης Βούζας συντονιστής του Football Summer Camp 2014.

Βασίλης Βούζας

Η World Sports Tournaments σκιαγραφεί το προφίλ του προπονητή  Βασίλη Βούζα, συντονιστή του Football Summer Camp 2014. 

O  Βασίλης Βούζας αγωνίστηκε στη Α' Εθνική κατηγορία με μεγάλη επιτυχία για περίπου 12 ολόκληρα χρόνια στη θέση του αμυντικού. Η επιτυχημένη πορεία του ξεκίνησε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε και σε αρκετές ακόμη ομάδες όπως η Δόξα Δράμας, ο Ιωνικός και ο Εθνικός Πειραιώς.

Μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής, παρέμεινε στο χώρο του ποδοσφαίρου συνεχίζοντας την ενασχόληση με το αγαπημένο του άθλημα, αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή. Είναι  κάτοχος διπλώματος UEFA PRO και Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ. Από το 2005 που είχε την πρώτη του επαγγελματική εμπειρία στην ομάδα του Χαϊδαρίου μέχρι σήμερα υπήρξε προπονητής πολλών ελληνικών ομάδων σε διάφορες κατηγορίες, όπως ο Ατρόμητος, ο Ιωνικός, το Αιγάλεω, η Παναχαϊκή, ο Λεβαδειακός και άλλες.

Έχει διδάξει σε πολλά σεμινάρια σχετικά με τις σύγχρονες μεθόδους της προπονητικής. Μελετητής του αθλήματος αρκετά χρόνια τώρα και με συνεχώς εμπλουτισμένες γνώσεις γύρω απ' το άθλημα του ποδοσφαίρου, ο έμπειρος προπονητής είναι ο ιδανικός στο να καθοδηγήσει το προπονητικό team του camp και να δουλέψει με τους νεαρούς αθλητές πάνω στις βασικές πτυχές του αθλήματος. Εξειδικευμένος σε θέματα όπως η τακτική, αλλά και  η φυσική κατάσταση του αθλητή, θα αποτελεί τον κινητήριο μοχλό των προπονητικών μονάδων, επαληθεύοντας τη φήμη που τον συνοδεύει ως ειδικό στη βελτίωση των ποδοσφαιριστών σε νεαρές ηλικίες.