Smartfootball Courses σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα!

Η World Sports σε συνεργασία με την ισπανική Tecnifutbol ανακοινώνουν τη διοργάνωση των Smartfootball Courses σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Οι  Έλληνες προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στο 1ο & 2ο  Επίπεδο της καινοτόμου μεθοδολογίας Smartfootball.

Το Smartfootball σάς προσκαλεί να γνωρίσετε ένα εκπαιδευτικό σύστημα σχεδιασμένο για την εκπαίδευση έξυπνων και δημιουργικών παικτών. Στο Smartfootball βλέπουμε το ποδόσφαιρο έχοντας ένα νέο πρότυπο, το ποδόσφαιρο βασίζεται στον εγκέφαλο. Σας βοηθάμε να επαναπροσδιορίσετε τη μέθοδο διδασκαλίας σας, αξιοποιώντας πλήρως κάθε λεπτομέρεια.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Στη Θεσσαλονίκη στις 23 και 24 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθεί το Smartfootball Course Level 1. Το θεωρητικό και πρακτικό μέρος θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις Kanonierides Soccer Center.

Μία εβδομάδα αργότερα, στις 30 Ιουνίου 2019, το Smartfootball Course Level 1 θα πραγματοποιηθεί και στην Αθήνα.

 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Level 2!

Επίσης στην Αθήνα, από 1 μέχρι και 6 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το Smartfootball Course Level 2, για τους πιστοποιημένους προπονητές SF Level 1.

Το θεωρητικό μέρος, τόσο του Level 1 όσο και του Level 2, θα λάβει χώρα στο Κέντρο Νεότητας Δήμου Χαλανδρίου, ενώ το πρακτικό θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Το Smartfootball  είναι μια καινοτόμος μεθοδολογία η οποία στηρίζεται σε πολυετή εμπειρία άνω των 20 ετών στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, έρευνες σε ακαδημίες ποδοσφαίρου, επαγγελματικές ομάδες και πανεπιστήμια με το υψηλότερο διεθνές κύρος.

Τα 3 επίπεδα εκπαίδευσης της μεθοδολογίας Smartfootball είναι πιστοποιημένα από την Καταλανική Ομοσπονδία.

Δημιουργός του Smartfootball είναι ο Juan Luis Martinez Garcia ο όποιος έχει εφαρμόσει την μεθοδολογία σε κορυφαίους συλλόγους ως Τεχνικός Διευθυντής στις ακαδημίες της Εσπανιόλ και της Ντιναμό Μόσχας και ως διευθυντής μεθοδολογίας στην ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Εκπαιδευτές του Smartfootball Course Level 2, θα είναι τόσο ο γενικός διευθυντής Albert Vinas Aliau, όσο και ο διευθυντής μεθοδολογίας και εκπαίδευσης του Smartfootball, Gerard Font Hernandez!

Ο Albert Vinas Aliau, είναι γενικός διευθυντής του Smartfootball και διευθυντής στη σχολή προπονητών της Καταλανικής Ομοσπονδίας. Είναι κάτοχος UEFA PRO, πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball επίπεδο 3 και πτυχιούχος της επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού. Διαθέτει εμπειρία άνω των 20 χρόνων στο ποδόσφαιρο, έχοντας διατελέσει τεχνικός διευθυντής της Εσπανιόλ. Με διεθνή εμπειρία ως προπονητής και εκπαιδευτής σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο, όπως Ιαπωνία, Νορβηγία, Φινλανδία κ.ά.. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει εκπαιδεύσει αστέρες του ποδοσφαίρου όπως τους Marc Bartra, Sergi Roberto, τον προπονητή της Τότεναμ Mauricio Pochettino και τον αείμνηστο Tito Vilanova!

Όσον αφορά τον Gerard Font Hernandez, είναι διευθυντής μεθοδολογίας και εκπαίδευσης του Smartfootball και καθηγητής στην προπονητική σχολή της Καταλανικής Ομοσπονδίας. Είναι κάτοχος UEFA PRO, πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball επίπεδο 3 και πτυχιούχος της επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού. Στο βιογραφικό του συμπεριλαμβάνεται η παρουσία του στην περίφημη ακαδημία της Μπαρτσελόνα, αλλά και της Εσπανιόλ. Με διεθνή εμπειρία ως καθηγητής σε Αγγλία, Ρωσία, Νορβηγία, Φινλανδία κ.ά..

Εκπαιδευτής του Course Level 1, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Yuriy Storozhuk!

Ο Yuriy Storozhuk είναι προπονητής της Smartfootball Academy από το 2014. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA PRO και πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball επίπεδο 2. Ως προπονητής έχει εργαστεί σε ομάδες της Καταλονίας.

Αν θέλετε να προετοιμαστείτε για  την προπόνηση του μέλλοντος, το Smartfootball σας δίνει τα εργαλεία και την απαιτούμενη μεθοδολογία για την ανάπτυξη του πιο σημαντικού οργάνου για έναν ποδοσφαιριστή και του πιο ξεχασμένου, τον εγκέφαλο.

Πώς λειτουργεί ο εγκέφαλος ενός ποδοσφαιριστή; Πώς μαθαίνει; Πώς αλλάζει; Πώς αποφασίζει; Πώς μπορεί να διεγερθεί για να προκληθούν δομικές αλλαγές; Πώς ευνοείται η δημιουργία νέων νευρωνικών δικτύων; Με λίγα λόγια, πώς μπορεί να βελτιωθεί και να βελτιστοποιηθεί η λειτουργία του εγκεφάλου ενός ποδοσφαιριστή;


Smartfootball Course Level 1

Περιεχόμενα:

  • Εμβάθυνση στην προσέγγιση και προετοιμασία, των εμπειριών (ασκήσεων) και των κατευθυντήριων γραμμών για σκέψη και προβληματισμό.

  • Η δράση του προπονητή

  • Οδηγός μεθοδολογίας για τον προπονητή.

  • Πρακτικά παραδείγματα της μεθοδολογικής ανάπτυξης.

Περιλαμβάνει:

  • Θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών του Smartfootball.
  • Δυνατότητα να συνεχίσετε την ειδική εκπαίδευση στη μεθοδολογία Smartfootball στο Επίπεδο 2.
  • Δυνατότητα συνεργασίας με  την World Sports και το Smartfootball στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Διαπιστευμένο δίπλωμα από την Καταλανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

 

Smartfootball Course Level 2

Περιεχόμενα:

  • Λειτουργία του νευρικού συστήματος και εφαρμογή στο μοντέλο μάθησης.

  • Εμβάθυνση στο μοντέλο μάθησης και στις κατευθυντήριες γραμμές για σκέψη.

  • Εμβάθυνση στις εμπειρίες και σχεδιασμός προπονητικών μονάδων.

  • Εισαγωγή στο μοντέλο μάθησης τερματοφυλάκων

  • Εισαγωγή στην δημιουργία SF Reports (παίκτης, αγώνας, προπόνηση…)

  • Πρακτική εφαρμογή στο γήπεδο.

 

Περιλαμβάνει:

  • Θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών του Smartfootball.
  • Δυνατότητα να συνεχίσετε την ειδική εκπαίδευση στη μεθοδολογία Smartfootball στο Επίπεδο 3.
  • Δυνατότητα συνεργασίας με  την World Sports και το Smartfootball στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Διαπιστευμένο δίπλωμα από την Καταλανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Στο Smartfootball πιστεύουμε ότι οι προπονητές μας πρέπει να εκπαιδεύονται διαρκώς ώστε να αυξάνουν τις γνώσεις τους πάνω στο ποδόσφαιρο και να τις μεταδίδουν με τον καλύτερο τρόπο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Επομένως, ο καλύτερος τρόπος να εφαρμόσουμε αποτελεσματικά το Smartfootball είναι να εκπαιδεύσουμε σωστά τους προπονητές μας.

Ακολούθησε το μότο του Smartfootball, «το Ποδόσφαιρο βασίζεται στον Εγκέφαλο».

Δηλώστε συμμετοχή και προετοιμαστείτε για το μέλλον.


 

Βασικές πληροφορίες:

Ημερομηνίες

Smartfootball Course Level 1

Θεσσαλονίκη: 23-24 Ιουνίου

Αθήνα: 30 Ιουνίου

Smartfootball Course Level 2

Αθήνα: 1-6 Ιουλίου

Smartfootball Level 1 & 2 - Intensive Course

Αθήνα: 30 Ιουνίου - 6 Ιουλίου

 

Τοποθεσία

Θεσσαλονίκη: Εγκαταστάσεις Kanonierides Soccer Center – Μούντας (Στρατάρχου Παπάγου 21, Κορδελιό Εύοσμος)

Αθήνα: Κέντρο Νεότητας Δήμου Χαλανδρίου (Αντιγόνης και Δαναΐδων, Χαλάνδρι 152 32) πλησίον του σταθμού μετρό «Αγία Παρασκευή»/ γήπεδο Απόλλωνα Χαλανδρίου.

 

SF Level 1

Κόστος: 140€

Προσφορές

  • Έγκαιρη εγγραφή έως 31 Μαΐου: 120€

  • Ομάδες με 5+ προπονητές: 120€/προπονητή

  • Φοιτητές: 120€

 

SF Level 2

Κόστος: 690€

Προσφορές

  • Έγκαιρη εγγραφή έως 31 Μαΐου: 620€

  • Ομάδες με 5+ προπονητές: 620€/προπονητή

  • Φοιτητές: 620€

 

SF Level 1 & 2 - Intensive Course

Κόστος: 830€

Προσφορές

  • Έγκαιρη εγγραφή έως 31 Μαΐου: 740€

  • Ομάδες με 5+ προπονητές: 740€/προπονητή

  • Φοιτητές: 740€

Για την κατοχύρωση θέσης, θα πρέπει ο συμμετέχων να κάνει την εγγραφή του μέσω της ηλεκτρονικής αίτησης και να καταθέσει προκαταβολή 50% του συνολικού κόστους συμμετοχής.  

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές on-line πατήστε εδώ

 

Επικοινωνία:

Τηλ: +30 6947 273060 (Viber, WhatsApp) & +30 6943 001507 (Viber, WhatsApp)

Ε- mail: info@worldsports.gr
Περισσότερα στο: www.worldsports.gr
Kάνετε like στο: www.facebook.com/smartfootball.hellas/