Δωρεάν ανοιχτές προπονήσεις των Smartfootball Technical Schools

Άρχισε η αγωνιστική περίοδος για τα Smartfootball Technical Schools στις εγκαταστάσεις σε Ρέντη και Χαλάνδρι και η World Sports ανακοινώνει την πραγματοποίηση ανοιχτών, δωρεάν, προπονήσεων ξεκινώντας έτσι μία σειρά εκδηλώσεων για τη νέα σεζόν!
 
Έλα και εσύ να προπονηθείς και να γνωρίσεις από κοντά τη μεθοδολογία Smartfootball!
 
Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη «Campo de Futbol», στις 2 Δεκεμβρίου, και στις 5 Δεκεμβρίου στο Χαλάνδρι στα γήπεδα «Βασίλης Καραπιάλης», με τη συμμετοχή παιδιών από 6 έως 19 ετών, με ώρα προσέλευσης στα γήπεδα 17:30 και έναρξη προπονήσεων 18:00.
 
Στόχος των Smartfootball Technical Schools είναι η ατομική βελτίωση των αθλητών, προσφέροντας μία προπόνηση την εβδομάδα βασισμένη στη μεθοδολογία Smartfootball, συμπληρώνοντας έτσι την προπόνηση ενός ποδοσφαιριστή με την ομάδα του.
 
Μέσω των ανοιχτών προπονήσεων οι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη μεθοδολογία Smartfootball, αλλά και οι γονείς από την πλευρά τους να αποκτήσουν μία εικόνα της μεθοδολογίας παρακολουθώντας από κοντά την ανοιχτή προπόνηση. Επίσης μετά το τέλος της προπόνησης θα υπάρξει προς τους γονείς παρουσίαση σχετικά με το πρόγραμμα, τις παροχές και τα χαρακτηριστικά των Technical Schools.

Βασικές Πληροφορίες:

 

Smartfootball Technical School Ρέντη

Ημέρα και ώρα διεξαγωγής: Κυριακή  2 Δεκεμβρίου 18:00 (ώρα προσέλευσης 17:30)

Τοποθεσία: Campo de Futbol (Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη & Άγγελου Σικελιανού, Αγ. Ιωάννης Ρέντης)

Δικαίωμα συμμετοχής: Παιδιά από 6 - 19 ετών

 

Smartfootball Technical School Χαλάνδρι

Ημέρα και ώρα διεξαγωγής: Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 18:00 (ώρα προσέλευσης 17:30)

Τοποθεσία: Γήπεδα Βασίλη Καραπιάλη ( Κέας 65, Χαλάνδρι)

Δικαίωμα συμμετοχής: Παιδιά από 6 - 19 ετών

 


Επικοινωνία:

+306947273060
Νίκος Τζώτζιος