Εμπειρίες που μόνο τα Smartfootball Camps προσφέρουν!

Ολοκλήρωσαν το ταξίδι τους στην Ισπανία οι Μάρκος και Οδυσσέας οι οποίοι είχαν επιλεχθεί από το Smartfootball Camp 2018! Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές έζησαν μία τεράστια εμπειρία την οποία θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή.
Ταξίδεψαν στην Ισπανία και προπονήθηκαν στη Smartfootball Academy στο υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο «Complex Esportiu Futbol Salou», ενώ έλαβαν μέρος σε προπονήσεις και φιλικούς αγώνες με τοπικές ομάδες.
Αμφότεροι οι νεαροί ποδοσφαιριστές έκαναν προπονήσεις με τη Smartfootball Academy, με τη συμμετοχή παικτών απ' όλο τον κόσμο όπως Αμερική, Ινδία, Ντουμπάι, Ρωσία, Νότιο Αφρική, παράλληλα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων με τους τεχνικούς της Smartfootball Academy. Επίσης προπονήθηκαν με τις τοπικές ομάδες CE Tecnifutbol Salou και Cambrils UCF. Επιπλέον ο Οδυσσέας εκτός των προπονήσεων που έκανε με την CE Tecnifutbol Salou, έλαβε μέρος και σε φιλικό αγώνα με αντίπαλο σχολή της PSV Eindhoven.
Οι δύο ποδοσφαιριστές άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις και κατάφεραν να έχουν μία καλή παρουσία. στη μία εβδομάδα που έμειναν στην Ισπανία, αρπάζοντας την ευκαιρία που τους δόθηκε να γνωρίσουν στη χώρα όπου γεννήθηκε η μεθοδολογία Smartfootball! Στιγμές τις οποίες θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή και θα τους βοηθήσει στη συνέχεια της καριέρας τους!
Εμπειρίες τις οποίες μόνο τα Smartfootball Camps μπορούν να προσφέρουν!