Η μεθοδολογία Smartfootball σε όλη την Ελλάδα!

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία το Smartfootball Camp Greece 2019 και Smartfootball Course Level 1 και Level 2 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών και προπονητών!

Η μεθοδολογία Smartfootball έχει επεκταθεί, πλέον, σε όλη την Ελλάδα! Πραγματοποιώντας για τρίτη χρονιά Smartfootball Camp και Smartfootball Course στην Αθήνα, ενώ μετά από τις διοργανώσεις στη Λάρισα, σειρά είχε η Θεσσαλονίκη! Για πρώτη φορά διοργανώθηκε Smartfootball Camp και Smartfootball Course στη Θεσσαλονίκη όπου ποδοσφαιριστές και προπονητές γνώρισαν τη μεθοδολογία Smartfootball.

Τα παιδιά προπονήθηκαν, διασκέδασαν, γνώρισαν τη μεθοδολογία Smartfootball και απέκτησαν σημαντικές εμπειρίες για τη συνέχεια. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές από 7 έως 18 ετών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα δούλεψαν για πέντε ημέρες με καθημερινές διπλές προπονήσεις, ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε και θεωρητικό διαδραστικό μάθημα.

Από 24 μέχρι 28 Ιουνίου 50 παιδιά συμμετείχαν στο Smartfootball Camp Salonica 2019, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να προπονούνται υπό τις οδηγίες των Yuriy Storozhuk, Enric Gutierez, Νίκου Τζώτζιου, Βασίλη Παπαζήση. Επίσης στη Θεσσαλονίκη 23-24 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το Smartfootball Course Salonica 2019 Level 1 με εκπαιδευτή τον Yuriy Storozhuk, στο οποίο έλαβαν μέρος δεκάδες προπονητές.

Μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα 1 μέχρι 5 Ιουλίου 90 παιδιά έλαβαν μέρος στο Smartfootball Camp Athens 2019 και οι νεαροί ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες των Albert Arnau, Yuriy Storozhuk, Enric Gutierez, Νίκου Τζώτζιου, Πέτρου Τασουνίδη. Παράλληλα στις 30 Ιουνίου στην Αθήνα έλαβε χώρα το Smartfootball Course Athens 2019 Level 1 με εκπαιδευτή τον Yuriy Storozhuk.

Επίσης στην Αθήνα 1-6 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα Smartfootball Course Level 2! Με εκπαιδευτές κορυφαίους Ισπανούς προπονητές και ο λόγος για τον γενικό διευθυντή Albert Vinas i Aliau και τον διευθυντή μεθοδολογίας και εκπαίδευσης του Smartfootball, Gerard Font Hernandez.

Μάλιστα οι Ισπανοί προπονητές εξέφρασαν τις θετικές τους εντυπώσεις, για την οργάνωση στο Smartfootball Course 2019 Level που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα.

Παράλληλα και οι προπονητές που έλαβαν μέρος, από την πλευρά τους σχολίασαν ότι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το επίπεδο του Smartfootball Course 2019 Level 2, σχολιάζοντας πως ήταν ό,τι καλύτερο έχουν παρακολουθήσει στην Ελλάδα όσον αφορά ανάλογα courses.

Δεκάδες ποδοσφαιριστές και προπονητές, εκπαιδεύτηκαν με την καινοτόμο Καταλανική μεθοδολογία Smartfootball, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες, αλλά και σημαντικά εχέγγυα για τη συνέχεια της καριέρας τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ισπανοί προπονητές έμειναν ικανοποιημένοι από το επίπεδο οργάνωσης, όπως και το επίπεδο των ποδοσφαιριστών, που συμμετείχαν στις δύο πόλεις που διοργανώθηκε το Smartfootball Camp. Οι προπονήσεις και γενικότερα όλη η διοργάνωση έγιναν σε υψηλό επίπεδο, ενώ και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν απόλυτα στις προσδοκίες των Ισπανών προπονητών. Δείχνοντας το ταλέντο και την όρεξη για δουλειά που υπάρχει στον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι επιλέχθηκαν από Θεσσαλονίκη και Αθήνα, για να ταξιδέψουν εντελώς δωρεάν, στην Ισπανία προκειμένου να προπονηθούν στη Smartfootball Academy! Στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο «Complex Esportiu Futbol Salou», αλλά και να λάβουν μέρος σε φιλικούς αγώνες με συλλόγους της Ισπανίας.

Επίσης θα επιλεχτούν και παίκτες για τη συγκρότηση επίλεκτων ομάδων, σε διαφορετικά ηλικιακά γκρουπ, με στόχο τη δημιουργία ομάδας Elite Smartfootball Hellas! Με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στη χώρα όπου γεννήθηκε η μεθοδολογία Smartfootball. Να λάβουν μέρος σε προπονήσεις, αλλά και φιλικούς αγώνες με ισπανικούς συλλόγους και να τους παρακολουθήσουν σκάουτερς μεγάλων συλλόγων της χώρας, όπως της Εσπανιόλ, επίσημη συνεργάτης της Smarfootball Academy.

Με την ολοκλήρωση των Smartfootball Camps Greece 2019, Smartfootball Courses Greece 2019, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Ισπανούς προπονητές που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι οποίοι μοιράστηκαν τις γνώσεις τους μαζί μας. Είχαν τρομερό επαγγελματισμό και μετέδωσαν απλόχερα τις γνώσεις και την εμπειρία τους, δείχνοντας μας τον δρόμο για τη συνέχεια!

Τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στη Smartfootball Hellas, όσον αφορά τη συμμετοχή των παιδιών τους στο Smartfootball Camp Greece 2019, και τους προπονητές που έλαβαν μέρος στο Smartfootball Course. Όπως φυσικά και όλους τους χορηγούς μας, οι οποίοι συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχία των εκδηλώσεων στις δύο μεγάλες πόλεις της χώρας.

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε τα νέα πρότζεκτ της Smartfootball Hellas, για ποδοσφαιριστές και προπονητές, στους παρακάτω συνδέσμους:

Στην ιστοσελίδα μας «worldsports.gr»

Και στη σελίδα μας στο Facebook «Smartfootball Hellas»

Καλό καλοκαίρι!