Κορυφαίοι Ισπανοί και Έλληνες προπονητές στο Smartfootball Camp | Greece 2019

Υπό την καθοδήγηση κορυφαίων Ισπανών και Ελλήνων προπονητών διαπιστευμένων με τη μεθοδολογία Smartfootball, πρόκειται να προπονηθούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές ηλικίας 7-18 ετών στα Smartfootball Camp | Greece 2019 που θα πραγματοποιηθεί σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα 24-28 Ιουνίου και 1-5 Ιουλίου αντίστοιχα!

Προπονητές με πολυετή εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου και σε επίπεδο ακαδημιών.

Στο Camp της Θεσσαλονίκης προπονητές θα είναι οι, Yuriy Storozhuk, Enric Gutierez, Νίκος Τζώτζιος, Βασίλης Παπαζήσης.

Όσον αφορά το Camp της Αθήνας, οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες των Albert Arnau, Yuriy Storozhuk, Enric Gutierez, Νίκος Τζώτζιος, Πέτρος Τασουνίδης.

Δείτε το who is who των προπονητών του Smartfootball Camp | Greece 2019...

 

 Albert Arnau Roman

 Κάτοχος διπλώματος UEFA PRO (Καταλανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) και πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 2). Έχει εργαστεί ως   προπονητής στη σχολή της Barcelona στην Terres De L’ebre, ως υπεύθυνος του Smartfootball στη Δανία, όπως και στην C.F. BATEA της Ισπανίας ως διευθυντής   μεθοδολογίας της ακαδημίας. Το 2014 ήταν προπονητής στην ομάδα E.F.B. ULLDECONA και τώρα εργάζεται ως προπονητής στην Tecnifutbol  και είναι επικεφαλής   των Smartfootball Camps και των Smartfootball Technical Schools.

 
 
 
 

 

 Yuriy Storozhuk

Γεννημένος στην Ουκρανία, μόνιμος κάτοικος Καταλονίας πια, εργάζεται για τη Smartfootball Academy (Salou, Ισπανία) από το 2014, είναι κάτοχος Uefa Pro και πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 2). Έχει να επιδείξει πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα τόσο σε ομάδες της πατρίδας του(Fk Metalurg, CF Budivel, FC Dnipro-3, SC Tavriya Simferopol) όσο και στην Ισπανία (Fc Vinaros, FC La Senia, CF Amposta, FC Asco). Σε ότι αφορά την προπονητική του καριέρα έχει υπάρξει προπονητής στις Κ-14 και Κ-19 της FC Asco και στις Κ-9 και Κ-12 της CF Gandesa.

 

 

 

 

 

 Enric Gutierrez Antonio

Κάτοχος του διπλώματος UEFA PRO Goalkeepers Coach, επικεφαλής προπονητής τερματοφυλάκων της Smartfootball Academy και της CE Tecnifutbol και στενός συνεργάτης του γνωστού προπονητή τερματοφυλάκων Hans Leiter στην Ακαδημία Hans Leiter Goalkeeping. Επίσης, έχει δίπλωμα προπονητή UEFA A' (Καταλανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) και είναι πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 2). Σχετικά με την επαγγελματική του καριέρα έχει εργαστεί ως προπονητής τερματοφυλάκων σε διάφορες ομάδες της πατρίδας του (Gimnastic de Taragona ,Reus Deportiu, Escola de futbol-Taragona).

 

 

 

 

Νίκος Τζώτζιος

Κάτοχος διπλώματος UEFA A’ (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) και πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball  (επίπεδο 2) έχοντας εκπαιδευτεί στην Ισπανία. Σε ότι αφορά την προπονητική του καριέρα έχει συνεργαστεί με πολλές ομάδες διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών (ΠΑΕ Καλλιθέα Κ18, ΠΑΕ Πανιώνιος Κ15, ΠΑΕ Άλιμος Κ20, Σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακού, Εθνικός Ν. Μάκρης, ΟΦ Χολαργού, ΑΣ Νίκη Δροσιάς). Επιπλέον, έχει πάρει μέρος σε πλήθος σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ολοκληρώνοντας, από το 2017 είναι Head Coach στο Smartfootball Technical School Hellas.

 

 

 

 

Πέτρος Τασουνίδης

Είναι κάτοχος  UEFA A’ και UEFA Elite Youth A’ (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) και  πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 1). Επιπλέον, έχει πάρει μέρος σε πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει διατελέσει υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής στην ΠΑΕ Καλλιθέα όντας και προπονητής των ηλικιακών κατηγοριών Κ-14 (2016) και Κ-15 (2017). Ως υπεύθυνος τμημάτων υποδομής έχει εργαστεί και στο Φωστήρα Ταύρου(2013-14)  όντας και στη συγκεκριμένη ομάδα προπονητής της Κ-11,Κ-15 και Κ-17, ενώ το 2017-18 ήταν Head Coach της ομάδας U15 του Πανιωνίου σε επίπεδο Superleague . Σε επίπεδο αντρών έχει υπάρξει Β’ προπονητής της Π.Α.Ε Φωστήρα(football league) ενώ κατά το παρελθόν έχει συνεργαστεί και με τις ομάδες του Ίκαρου Καλλιθέας και της Ένωσης Πετραλώνων. Το 2018-19 ήταν Head Coach της ομάδας U15 της ΑΕΚ σε επίπεδο Superleague και προπονητής στο Smartfootball Technical School Hellas.

 

 

 

Βασίλης Παπαζήσης

Κάτοχος διπλώματος UEFA A’ (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία), πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 1) ενώ έχει ακόμα δίπλωμα, «Πτυχίο Ανάλυσης Απόδοσης & Βιντεοανάλυση». Έχει εργαστεί στην ακαδημία «Μπέμπηδες Βατερού», στην ακαδημία «Έλιμος Κοζάνης», ακαδημία «Γαλατίνης», και στις ομάδες ΑΕ Κοζάνης, ΑΣ Βελβεντού, Μακεδονικό Σιάτιστα, ΑΕ Ελίμειας και Ενωσιακός προπονητής Κοζάνης.

 

 

 

Βασίλης Μαθάς

Κάτοχος διπλώματος UEFA Β' και πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 1). Επίσης είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και του Poznan University of Physical Education (Πολωνία) και υποψήφιος μεταπτυχιακός φοιτητής Αθλητικής Ψυχολογίας. Παράλληλα, έχει στο βιογραφικό του παρουσιάσεις με θέματα  Αθλητικής Ψυχολογίας σε επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα, Κροατία, Ισπανία, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Όσον αφορά την προπονητική του εμπειρία έχει δουλέψει στις ΠΑΕ Άρης, Ηρακλής και στην ομάδα της Πολωνίας Warta Poznan, όπως επίσης και στα camps «Eugenios Gerards»,«FCBarcelona Escola Football Camp» (Σχολή της FCBarcelona στη Θεσσαλονίκη).

 

 

Μιχάλης Θαλασσινός

Έχει δίπλωμα UEFA B', ενώ είναι υποψήφιος για το δίπλωμα προπονητικής UEFA A'. Πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 1), ενώ επίσης είναι πτυχιούχος καθηγητής φυσικής αγωγής και αθλητισμού, με μεταπτυχιακό τίτλο στο High Performance Sport. Έχει δουλέψει στον Α.Ο. Κιλκισιακό, Απόλλων Πόντου, Εθνικό Μετέωρων και Ιωνικό Διαβάτων, αλλά και στην ισπανική LEVANTE U.D. στο τμήμα της ακαδημίας Κ14.

 
 

 

 

 

Ανδρέας Ντούσης

Είναι υποψήφιος UEFA C’ (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) και υποψήφιος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 1). Έχει εργαστεί ως προπονητής τερματοφυλάκων στις ακαδημίες της Ελευθερούπολης, της Δάφνης Αθηνών και τη Σχολή του Παναθηναϊκού στην Παλλήνη. Από το 2015 είναι προπονητής τερματοφυλάκων στον Απόλλωνα Χαλανδρίου. 

 

 

 

 

Σπύρος Καραχάλιος

Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA C' και υποψήφιος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 1), ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια τερματοφυλάκων στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Έχει εργαστεί ως προπονητής τερματοφυλάκων στον ΑΟ Καρδίας (Γ' Εθνική), τόσο στην αντρική ομάδα όσο και στην ακαδημία, σε Απόλλων Καλαμαριάς και SHOOTERS ACADEMY.

 

 

SMARTFOOTBALL CAMP | GREECE 2019

 

Βασικές πληροφορίες:

Δικαίωμα συμμετοχής: Παιδιά από 7 έως 18 ετών (γεν. 2012-2001).

 

Ημερομηνίες:

1η Περίοδος

Θεσσαλονίκη: 24 – 28 Ιουνίου

 

2η Περίοδος

Αθήνα: 1 – 5 Ιουλίου

 

Τοποθεσία:

Θεσσαλονίκη: Εγκαταστάσεις Kanonierides Soccer Center – Μούντας, Στρατάρχου Παπάγου 21, Κορδελιό Εύοσμος.

 

Αθήνα: Γήπεδο του Απόλλωνα Χαλανδρίου, Λευκωσίας 6-8 & Σαρανταπόρου, Χαλάνδρι 500 μ. από το σταθμό του Μετρό «Νομισματοκοπείο»

 

Κόστος συμμετοχής:

190€

 

Προσφορές:

Ειδική τιμή για αδέρφια: 160€

Για την κατοχύρωση θέσης, θα πρέπει ο συμμετέχων να κάνει την εγγραφή του μέσω της ηλεκτρονικής αίτησης και να καταθέσει προκαταβολή 50% του συνολικού κόστους συμμετοχής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Για εγγραφές on-line πατήστε εδώ

 

Επικοινωνία:

Τηλ: +30 6947 273060 (Viber, WhatsApp)

Ε- mail: info@worldsports.gr