Μοναδική εμπειρία το ταξίδι στην Ισπανία για τους 2 παίκτες που επιλέχθηκαν από το Smartfootball Athens Camp 2017

Ο Αλέξανδρος Λαύκας και ο Θεοφάνης Μπακούλας τα δύο παιδιά που συμμετείχαν στο Smartfootball Athens Camp 2017 και επιλέχθηκαν από τους Ισπανούς προπονητές για το ταξίδι στην Ισπανία, αναχώρησαν για την πόλη Salou της Ιβηρικής χερσονήσου στις 10 Απριλίου. Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές διέμειναν στο  Cambrils Park Resort  για χρονικό διάστημα 4 ημερών και έζησαν την εμπειρία να είναι μέλη-ποδοσφαιριστές της διεθνούς ακαδημίας ποδοσφαίρου Tecnifutbol International Academy.

Η World sports εκπρόσωπος τoυ ‘Smartfootball στην Ελλάδα και την Κύπρο  ανέλαβε όλα τα έξοδα και την διοργάνωση του ταξιδιού. Η εμπειρία περιελάμβανε θεωρητικά μαθήματα, πρωινές προπονήσεις στο γυμναστήριο, προπονήσεις Smartfootball στο γήπεδο τις μεσημεριανές ωρες, καθώς και προπονήσεις με τοπικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

Αναλυτικότερα, ο Αλέξανδρος προπονήθηκε δύο φορές με την CF Reus Deportiu καθώς και με την Tecnifutbol CE με τη οποία αγωνίστηκε και σε φιλικό αγώνα σκοράροντας 1 γκολ και έχοντας 1 ασίστ.

Ο Θεοφάνης είχε την ευκαιρία να προπονηθεί με την Cambrils UCF, με την CE Santes Creus (ακαδημία όπου έκανε τα πρώτα του βήματα ο Sergi Roberto της Barcelona) ενώ πήρε μέρος και σε φιλικό αγώνα με τη φανέλα της Cusa-La Granja.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές άφησαν άριστες εντυπώσεις με την παρουσία τους, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, αναγκάζοντας πολλούς από τους προπονητές εκεί να μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

Η World Sports βρίσκεται πάντα στο πλευρό των νεαρών αθλητών της χώρας μας, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα  να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία κάνοντας το όνομα της συνώνυμο της αθλητικής παιδείας στην Ελλάδα.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις σχετικά με το Smartfootball Athens Camp 2018, δίνοντας τη δυνατότητα και σε άλλους ποδοσφαιριστές που θα επιλεχθούν να ζήσουν την προαναφερθείσα εμπειρία ενώ θα δημοσιοποιηθούν και οι λεπτομέρειες για το Smartfootball Level 1 Course που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στην Αθήνα και αφορά τους προπονητές.