«Πετάει» για Ισπανία ο Σπαθάρης, μέσω του Smartfootball Camp Athens!

Όπως είχε ανακοινωθεί από τη Worlds Sports, στην έναρξη του Smartfootball Camp Athens 2018, ένας από τους ποδοσφαιριστές που έλαβε μέρος στο Camp θα επιλεγόταν για να ταξιδέψει στην Ισπανία και να προπονηθεί στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο Complex Esportio Salou, υπό τις οδηγίες έμπειρων προπονητών της Technifutbol International Academy!

Η μεγάλη στιγμή για τον Μάρκο Σπαθάρη, έφτασε!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ηλικίας 13 ετών, επιλέχθηκε από τους προπονητές του Smartfootball Camp Athens για να ταξιδέψει στην Ισπανία και να ζήσει την εμπειρία στην χώρα που δημιουργήθηκε η μεθοδολογία Smartfootball, με έξοδα τα οποία θα καλυφθούν από τη World Sports και την Tecnifutbol.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει για την Καταλανική πόλη, Salou, στις 29/4/2019 και θα παραμείνει μέχρι τις 1/5/2019! Εκεί θα πάρει  μέρος σε προπονήσεις βασισμένες στη μεθοδολογία Smartfootball, λαμβάνοντας μέρος και σε προπονήσεις Καταλανικών συλλόγων, ενώ συγχρόνως θα συμμετάσχει και σε φιλικούς αγώνες οι οποίοι θα διεξαχθούν στο διάστημα αυτό.

Η World Sports με υπευθυνότητα θα βρίσκεται δίπλα στους νεαρούς αθλητές, δίνοντας τους την ευκαιρία να ζήσουν νέες εμπειρίες, κάνοντας το όνομα της συνώνυμο της αθλητικής παιδείας στην Ελλάδα.