Το Smartfootball Camp και στη Λάρισα!

Μετά την επιτυχία του καλοκαιριού με το 2ο Smartfootball Athens Camp, η World Sports σε συνεργασία με την ισπανική Tecnifutbol και τον Ηρακλή Λάρισας, διοργανώνουν το Smartfootball Larissa Camp! Παιδια από 7 έως 18 ετών θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν με τη νέα καινοτόμο μεθοδολογία Smartfootball και να γνωρίσουν την Καταλανική φιλοσοφία.

Το Smartfootball επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα και μετά από την Αθήνα «μετακομίζει» στη Λάρισα για το Smartfootball Larissa Camp το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 6 Ιανουαρίου 2019, στο Γήπεδο "ΑΛΑΝΑ" του Ηρακλή Λάρισας (2ο χλμ. Ε.Ο. Λάρισας - Καρδίτσας)!

Καθημερινά θα υπάρχουν 2 προπονητικές μονάδες και ένα θεωρητικό μάθημα, με την καθοδήγηση κορυφαίων Ισπανών προπονητών της Tecnifutbol!

Παράλληλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στο Smartfootball Larissa Camp, με την ολοκλήρωση των προπονήσεων θα παραλάβουν ατομική αξιολόγηση.

Προπονητές οι οποίοι είναι κάτοχοι διπλώματος Uefa Pro & A και φυσικά εξειδικευμένοι στη μεθοδολογία Smartfootball.

Επικεφαλής του προπονητικού team θα είναι ο προπονητής της Tecnifutbol κάτοχος διπλώματος UEFA PRO Albert Arnau.

Όπως συμβαίνει σε κάθε Smartfootball Camp, έτσι και σε αυτό της Λάρισας ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Camp πρόκειται να ταξιδέψει, εντελώς δωρεάν, στην Ισπανία προκειμένου να προπονηθεί στην Tecnifutbol International Academy στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο «Complex Esportiu Futbol Salou», αλλά και σε καταλανικούς συλλόγους.

Στο ποδοσφαιρικό αυτό γεγονός, επίσης, θα προσκληθούν επίσημοι ανιχνευτές (scouts) των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών ομάδων της Ελλάδας, προπονητές των μικτών ομάδων των τοπικών ενώσεων, καθώς και όσοι ενδιαφέρονται και μπορούν να παίξουν ρόλο στην ανίχνευση, ανάδειξη και προώθηση των ποδοσφαιρικών ταλέντων της Ελλάδας.

Το Smartfootball είναι μια μεθοδολογία που βασίζεται στον εγκέφαλο και την πλαστικότητα του. Ένα εκπαιδευτικό σύστημα ενδυνάμωσης του εγκεφάλου, που έχει σαν στόχο να εκπαιδεύσει έξυπνους και δημιουργικούς ποδοσφαιριστές. Είναι το αποτέλεσμα της εισαγωγής της γνωστικής νευροεπιστήμης στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Δημιουργός του Smartfootball είναι ο Juan Luis Martinez Garcia ο όποιος έχει εφαρμόσει την μεθοδολογία σε κορυφαίες ακαδημίες ως Τεχνικός Διευθυντής στις ακαδημίες της Εσπανιόλ και της Ντιναμό Μόσχας και ως διευθυντής μεθοδολογίας στην ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολούθησε το μότο του Smartfootball, “το Ποδόσφαιρο βασίζεται στον Εγκέφαλο”.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Δήλωσε τώρα συμμετοχή και έλα να γνωρίσεις την Καταλανική φιλοσοφία!

Επωφεληθείτε από τις προσφορές της World Sports. Έκπτωση για έγκαιρη εγγραφή έως τις 10 Δεκεμβρίου και ειδική τιμή για αδέρφια.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό τον λόγο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Βασικές πληροφορίες:

Ημέρα και ώρα διεξαγωγής: Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019 έως Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019, από 9:00-13:30

Δικαίωμα συμμετοχής: Παιδιά από 7 έως 18 ετών (γεν. 2012-2001).

Τοποθεσία: Γήπεδο "ΑΛΑΝΑ" (2ο χλμ. Ε.Ο. Λάρισας - Καρδίτσας).

Κόστος συμμετοχής: 180 €

Προσφορές:

  • Έγκαιρη εγγραφή έως 10 Δεκεμβρίου: 150 €

  • Ειδική τιμή για αδέρφια 150 €

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Για εγγραφές on-line πατήστε εδώ

 

Επικοινωνία:

Τηλ: +30 6947 273060

Ε- mail: info@worldsports.gr