Smartfootball Technical Schools: Ανοιχτή, δωρεάν, προπόνηση στον Γέρακα!

Έλα και εσύ να γνωρίσεις τα Smartfootball Technical Schools, στην ανοιχτή προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στον Γέρακα!

Smartfootball Technical School και στον Γέρακα, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία «γεύση» από τη μεθοδολογία Smartfootball, λαμβάνοντας μέρος σε μία δωρεάν προπόνηση, στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Planet One».

Η ανοιχτή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11 Απριλίου, ημέρα Πέμπτη, στις 20:00 και απευθύνεται σε ποδοσφαιριστές 6-19 ετών, στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Planet One» Κλεισθένους 399 στον Γέρακα.

Τα Smartfootball Technical Schools στοχεύουν στην ατομική βελτίωση των παικτών, προσφέροντας μία προπόνηση την εβδομάδα βασισμένη στη μεθοδολογία Smartfootball, συμπληρώνοντας έτσι την προπόνηση ενός ποδοσφαιριστή με την ομάδα του.

Παράλληλα, μέσω των ανοιχτών προπονήσεων θα έχουν και οι γονείς την ευκαιρία να αποκτήσουν μία εικόνα της μεθοδολογίας Smartfootball, παρακολουθώντας από κοντά την προπόνηση. Επίσης μετά το τέλος της προπόνησης θα υπάρξει προς τους γονείς παρουσίαση σχετικά με το πρόγραμμα, τις παροχές και τα χαρακτηριστικά των Technical Schools.

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν, λόγω όμως περιορισμένου αριθμού θέσεων απαιτείται δήλωση συμμετοχής.


Βασικές Πληροφορίες:

Smartfootball Technical School “Γέρακας”

Ημέρα και ώρα διεξαγωγής:  Πεμπτη 11 Απριλιου 20:00 (ώρα προσέλευσης 19:30)

Τοποθεσία: Planet One (Κλεισθένους 399,  Γέρακας)

Δικαίωμα συμμετοχής: Παίκτες 6 - 19 ετών


Επικοινωνία:

info@worldsports.gr

+306947273060

Νίκος Τζώτζιος