Ανακοίνωση συνεργασίας World Sports – Tecnifutbol

    Η World Sports με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Tecnifutbol. Οι δυο εταιρίες που ειδικεύονται στην παροχή υψηλών ποδοσφαιρικών υπηρεσιών, ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να παρουσιάσουν την πλέον καινοτόμο  μεθοδολογία εκπαίδευσης ποδοσφαίρου Smartfootball σε Ελλάδα και Κύπρο. 

   Το πιστοποιημένο από την Καταλανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FCF) Smartfootball,  είναι ένα εκπαιδευτικό σύστημα σχεδιασμένο για την εκπαίδευση έξυπνων και δημιουργικών ποδοσφαιριστών και είναι το αποτέλεσμα της ενσωμάτωσης της γνωστικής νευροεπιστήμης στην εκπαιδευτική διαδικασία.

   Η Tecnifutbol είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών ποδοσφαίρου με ευρύ φάσμα παροχών στο χώρο του αθλήματος. Διαθέτει υπερσύγχρονες ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις, διοργανώνει τουρνουά και camp παγκοσμίου βεληνεκούς, ενώ το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της με διεθνή εμπειρία είναι πιστοποιημένο από την Καταλανική ομοσπονδία.

   Η Tecnifutbol International Academy προσφέρει την ευκαιρία σε παιδιά απ’ όλο τον κόσμο, να έρθουν σε επαφή με τη πρωτοποριακή μεθοδολογία Smartfootball. Δείγμα της αποδοχής και της αναγνώρισης που χαίρει η μεθοδολογία Smartfootball είναι η υιοθέτηση του από όλο και περισσότερες ακαδημίες μεγάλων ομάδων της Ευρώπης. Το Smartfootball ¨πατάει¨ στις 4 από τις 5 ηπείρους της υφηλίου, καθώς εφαρμόζετε σε ακαδημίες, ποδοσφαιρικά σχολεία ακόμα και σε ομοσπονδίες σε χώρες όπως η Αγγλία, η Ρωσία, η Δανία, η Ιρλανδία, οι Η.Π.Α, η Κίνα, η Τυνησία, η Λιβύη, το Μαρόκο και πολλές άλλες.

  Πέρα από την μεθοδολογία Smartfootball, η Tecnifutbol δίνει την δυνατότητα σε προπονητές από όλο τον κόσμο να εκπαιδευτούν στην World Coaches Catalan Academy  η οποία προσφέρει σε συνεργασία με την FCF πρωτοποριακά course και σεμινάρια σχετικά με την προπόνηση φυσικής κατάστασης, την αθλητική ψυχολογία, την προπόνηση  τερματοφυλάκων κα.

  Μέσα απο αυτή τη συνεργασία η World Sports προσφέρει τη δυνατότητα σε προπονητές, ποδοσφαιριστές και ομαδες απο την Ελλάδα και την Κύπρο να επωφεληθούν απο τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που πλέον παρέχει. Η μεθοδολογία Smartfootball θα εφαρμόζεται απο εδώ και στο εξής στα εκπαιδευτικά προγράμματα της Word Sports. Σύντομα θα ανακοινωθούν οι επόμενες δράσεις μας, μείνετε συντονισμένοι.                                                                    

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

World Sports