Σχετικά με εμάς

World Sports Logo

Ποιοι είμαστε;

Η World Sports ιδρύθηκε το 2010 και δραστηριοποιείται στους τομείς της διοργάνωσης αθλητικών events και του αθλητικού τουρισμού. 
Η μακροχρόνια εμπειρία μας αντανακλάται στη διαφορετικότητα και την πληρότητα των αθλητικών μας δράσεων.  Στη World Sports, συνδυάζουμε το πάθος μας για τον αθλητισμό με τη δέσμευσή να παρέχουμε μοναδικές αθλητικές εμπειρίες. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις διαφορετικές ανάγκες, αθλητών, προπονητών και αθλητικών συλλογών, η World Sports είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στο ταξίδι σας στο κόσμο του αθλητισμού. 

Η World Sport σε αριθμούς

Χρόνια Εμπειρίας
0
Events
+ 0
Tours
+ 0
Κράτη
+ 0

Το όραμά μας

Το όραμα μας είναι να εξελιχθούμε σε μια κορυφαία εταιρεία στους τομείς της διοργάνωσης αθλητικών events και του αθλητικού τουρισμού, προσφέροντας συνεχώς καινοτόμες υπηρεσίες και δημιουργώντας εμπειρίες που θα ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δημιουργώντας παράλληλα μοναδικές εμπειρίες, ικανοποιώντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται. 

Οι αξίες μας

Καινοτομία

Η καινοτομία αφορά την αμφισβήτηση του κανόνα και την επέκταση των ορίων προκειμένου να δημιουργηθεί μια πιο αποτελεσματική και καλύτερης ποιότητας επιχείρηση.

Πάθος

Ο αθλητισμός είναι το πάθος και η χαρά μας. Το πάθος για τη δουλειά μας είναι το καύσιμο που μας εμπνέει να επιτύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Συνεργασία

Βελτίωση

Αξιολογουμε την πρόοδό μας, μαθαίνουμε από τον εαυτό μας και τους άλλους πώς να κάνουμε τα πράγματα πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά.

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από εμπείρους επαγγελματίες στους τομείς του αθλητικού και τουριστικού management και της προπονητικής ποδοσφαίρου. Αυτή η συνύπαρξη αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα το οποίο σε συνδυασμό με ένα δίκτυο συνεργατών σε όλο τον κόσμο, εξασφαλίζει την επιτυχημένη κάλυψη κάθε πτυχής των αθλητικών δράσεων μας, τόσο οργανωτικά όσο και τεχνικά.

Τι μας κάνει ξεχωριστούς

Ομάδα

Εξειδίκευση

Γνώση

Συνεργάτες