Ανοιχτή προπόνηση Smartfootbal Technical Schools στην Παλλήνη

Στα πλαίσια της ανάπτυξης των Smartfootball Technical Schools στην Ελλάδα  που λειτουργούν με επιτυχία μέχρι στιγμής στη Βάρη, στο Ρέντη και στο ίλιον με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι επεκτείνουμε το δίκτυο μας στην περιοχή της Παλλήνης, διοργανώνοντας ανοιχτή προπόνηση στις 10 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του Soccer Station (16o χλμ. Λεωφ. Μαραθώνος).

Η προπόνηση απευθύνεται σε ποδοσφαιριστές ηλικίας 6-19 ετών  και είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες έχοντας τη δυνατότητα να προπονηθούν με τη μεθοδολογία Smartfootball, υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων και καταρτισμένων προπονητών.

Οι ώρες και τα ηλικιακά γκρουπ προπονήσεων διαμορφώνονται ως εξής:

  • 17:00-18:30 (U7-U12)
  • 18:45-20:15 (U13-19)

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

info@worldsports.gr

 +306947273060

Νίκος Τζώτζιος

Τι είναι τα Smartfootball Technical Schools?

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ απευθύνεται σε ποδοσφαιριστές και αθλητικά σωματεία, όντας σχεδιασμένο  με στόχο την ατομική βελτίωση ποδοσφαιριστών ηλικίας από 6 έως 19 ετών. Σκοπός των Technical Schools είναι να συμπληρώνουν την προπόνηση ενός ποδοσφαιριστή με την ομάδα του, προσφέροντας του μια προπόνηση την εβδομάδα βασισμένη στην μεθοδολογία Smartfootball.

Το Smartfootball  είναι ένα εκπαιδευτικό σύστημα σχεδιασμένο για την εκπαίδευση έξυπνων και δημιουργικών ποδοσφαιριστών και είναι το αποτέλεσμα της εισαγωγής της γνωστικής νευροεπιστήμης στη εκπαιδευτική διαδικασία.

Δουλεύουμε με ολιγομελή τμήματα, εστιάζοντας στην εκμάθηση επιθετικών και αμυντικών τακτικών στοιχείων. Οι προπονήσεις είναι προσαρμοσμένες στο επίπεδο των παιχτών και διαβαθμίζονται σε 3 επίπεδα (αρχάριο, μεσαίο και προχωρημένο). Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει συνεχής καθοδήγηση και επίβλεψη των προπονήσεων από τους Ισπανούς προπονητές της Tecnifutbol, με απώτερο σκοπό την υψηλή ποιότητα προπόνησης καθώς και την πιστή εφαρμογή της μεθοδολογίας Smartfootball.