Νέο ρεκόρ έναρξης εγγραφών για το Gothia Cup 2019

Το Gothia Cup πραγματοποίησε νέο ρεκόρ από τη στιγμή που άνοιξαν οι εγγραφές για τη διοργάνωση της φετινής χρονιάς. Μόλις σε δώδεκα λεπτά η κατηγορία για τις τοπικές ομάδες έκλεισε.

Το Gothia Cup πραγματοποίησε νέο ρεκόρ από τη στιγμή που άνοιξαν οι εγγραφές για τη διοργάνωση της φετινής χρονιάς. Μόλις σε δώδεκα λεπτά η κατηγορία για τις τοπικές ομάδες έκλεισε.

Μέσα στις πρώτες 4 ώρες, δήλωσαν συμμετοχή ομάδες από 17 διαφορετικές χώρες. Για πρώτη φορά από το 1992,ομάδα από τη Νέα Ζηλανδία,  θα πάρει μέρος στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά νέων παγκοσμίως.

Οι ομάδες βρίσκονταν σε ετοιμότητα για αυτό που τα τελευταία χρόνια εξελίχθηκε σε “σέντρα” του τουρνουά της ερχόμενης χρονιάς.  Σε λιγότερο από 12 λεπτά η κατηγορία με τις τοπικές ομάδες έφτασε το όριο της, 250 ομάδες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί λίστα αναμονής για ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή λίγο αργότερα.

Την περσινή χρονιά το ρεκόρ ήταν στα 53 λεπτά αλλά καταρρίφθηκε μόλις οι εγγραφές του Gothia Cup 2019 άνοιξαν.

Δεν ήταν μόνο οι τοπικές ομάδες που περίμεναν με ενθουσιασμό την έναρξη των εγγραφών. Στις 10:01, δήλωσε συμμετοχή στο Gothia Cup η πρώτη ομάδα από το εξωτερικό, η Portuguese AFD Torre.

Σχεδόν 400 ομάδες από 17  χώρες έχουν εγγραφεί σ’ αυτές τις πρώτες ώρες.  Οι ομάδες που παίρνουν μέρος μπορούν να διαμείνουν σε μία από τις τέσσερις κατηγορίες: σχολικό κατάλυμα, ξενοδοχείο, σε δικό μας κατάλυμα. Τα μέλη των τοπικών ομάδων διαμένουν στις οικίες τους.

Gothia Cup 2019 – Χώρες από όπου προέρχονται οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή τις πρώτες τέσσερις ώρες:

Αυστρία, Καναδάς, Αγγλία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Γκάνα, Κουβέιτ, Λετονία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Ταιλάνδη , Ουκρανία, ΗΠΑ.


Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε όμορφες στιγμές από το φετινό Gothia Cup.