Το προπονητικό team του Smartfootball Athens Camp 2017

H World Sports σας παρουσιάζει το προπονητικό team του Smartfootball Athens Camp 2017.  Κορυφαίοι Ισπανοί προπονητές κάτοχοι UEFA PRO, θα βρίσκονται 3-7 Ιουλίου στο γήπεδο του Απόλλων Χαλανδρίου εκπαιδεύσουν νεαρούς ποδοσφαιριστές με τη μεθοδολογία Smartfootball. Το προπονητικό επιτελείο θα πλαισιωθεί από τον Νίκο Τζώτζιο, κάτοχο διπλώματος UEFA A, πιστοποιημένο προπονητή Smartfootball (επίπεδο 2) και από ένα ισπανό προπονητή τερματοφυλάκων που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά τα βιογραφικά των προπονητών μας:

Ambròs Segura Moliner

Είναι κάτοχος UEFA PRO από την Καταλανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και  πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 2). Επίσης, είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου INEFC-Lleida με πτυχίο στην αθλητική επιστήμη. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα tactical periodization καθώς και  σεμινάρια σχετικά με τον σχεδιασμό και την ανάλυση προπονητικών προγραμμάτων υπό την αιγίδα των ομοσπονδιών της Ισπανίας και της Καταλονίας. Έχει εργαστεί σε ομάδες της Ισπανίας και της Καταλονίας τόσο σαν προπονητής ποδοσφαίρου όσο και σαν προπονητής φυσικής κατάστασης (FC Asco,Atletics de Mora la Nova, Gimnastic de Taragona), ενώ έχει υπηρετήσει και τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή στον τομέα της μεθοδολογίας Smartfootball.

Βιογραφικό


Albert Arnau Roman

Είναι κάτοχος UEFA PRO από την Καταλανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball Masterclass και Smartfootball Technical Schools. Επιπροσθέτως, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc in Formation of the Secondary and High School Professors & Professional Formation), ενώ έχει αποφοιτήσει και από το πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης με σπουδές στην Ιστορία. Σχετικά με την ποδοσφαιρική του καριέρα , έχει αγωνιστεί σε διάφορες ομάδες της πατρίδας του (CF Ulldecona, Villareal CF, CD Tortosa, Amposta CF) ενώ προπονητικά, έχει συνεργαστεί με διάφορες ομάδες στην Ισπανία καθώς έχει πάρει μέρος σε σημαντικά προπονητικά camps. Από το 2017 εργάζεται για την Tecnifutbol.

Βιογραφικό


Yuriy Storozhuk

Γεννημένος στην Ουκρανία, μόνιμος κάτοικος Καταλονίας πια, εργάζεται για την International Academy Tecnifutbol (Salou, Ισπανία) και είναι κάτοχος Uefa A’ και πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball επιπέδου 2. Έχει να επιδείξει πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα τόσο σε ομάδες της πατρίδας του(Fk Metalurg, CF Budivel, FC Dnipro-3, SC Tavriya Simferopol) όσο και στην Ισπανία (Fc Vinaros, FC La Senia, CF Amposta, FC Asco). Σε ότι αφορά την προπονητική του καριέρα έχεi υπάρξει προπονητής στις Κ-14 και Κ-19 της FC Asco και στις Κ-9 και Κ-12 της CF Gandesa. Από το 2014 μέχρι και σήμερα εργάζεται για την International Academy Tecnifutbol.

Βιογραφικό


Νίκος Τζώτζιος

Είναι κάτοχος UEFA A’ από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball επιπέδου 2 έχοντας εκπαιδευτεί στην Ισπανία. Σε ότι αφορά  την προπονητική του καριέρα έχει συνεργαστεί με πολλές ομάδες διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών (ΠΑΕ Πανιώνιος Κ15, ΠΑΕ Άλιμος Κ20, Σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Κ9/Κ11/Κ13, ΑΣ Εθνικός Ν. Μάκρης Κ18, ΟΦ Χολαργού Κ7/Κ11/Κ15, ΑΣ Νίκη Δροσιάς Κ9/Κ11). Επιπλέον, έχει πάρει μέρος σε πλήθος σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό σημαντικά για την επιμόρφωση ενός προπονητή. Ολοκληρώνοντας, έχει να επιδείξει πλούσια δραστηριότητα στην διοργάνωση ποδοσφαιρικών camps (1st Soccer Scouting Camp,Football Summer Camps by World Sports) ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι και ιδρυτικό μέλος της World Sports.

Βιογραφικό