Αυλαία στο World Sports Football Summer Camp

Με την παράδοση των αναμνηστικών διπλωμάτων και μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης ανάμεσα σε διοργανωτές, προπονητικό team και μικρούς συμμετέχοντες, έπεσε η αυλαία του World Sports Football Summer Camp.

Από τη 1 έως τις 5 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο Απήλιον το World Sports Football Summer Camp, που διοργανώθηκε από την World Sports Tournaments, μια εταιρία που μέσα από ανάλογες διοργανώσεις αποκτά ολοένα και περισσότερο κύρος στο χώρο του παιδικού ποδοσφαίρου. 

Στη διοργάνωση έλαβαν χώρα ποικίλες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες έχοντας ως κοινό παρονομαστή το ποδόσφαιρο. Κατά τη διάρκεια του camp, εκτός από τις καθημερινές προπονήσεις, πραγματοποιήθηκαν εργομετρικές μετρήσεις, μυοσκελτικός έλεγχος, προβολές βίντεο θεωρητικού περιεχομένου, ομιλίες ειδικών με θέματα διατροφή και αθλητική ψυχολογία.  Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μάθουν παίζοντας, φράση η οποία αποτέλεσε παράλληλα και το σύνθημα του camp. Mέσα από την ενθάρρυνση και την καθοδήγηση  του άκρως καταρτισμένου τεχνικού team με επικεφαλής τον κύριο Βούζα, όλοι συνέβαλαν τα μέγιστα για την άριστη και ομαλή διεξαγωγή του camp. 

Οι μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου έδειξαν από την πρώτη κιόλας ημέρα του καμπ το πάθος και την όρεξη για μάθηση, με αποτέλεσμα να απολαύσουν στο έπακρο καθεμία από τις ξεχωριστές δραστηριότητες. Ταυτόχρονα, εκμεταλλεύτηκαν με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο τις τεχνικές γνώσεις που παρέχονταν από τους προπονητές, δημιουργώντας έτσι τις καλύτερες συνθήκες για υψηλού ποιοτικά επιπέδου προπονητικών μονάδων μέσα στο πλαίσιο του συναγωνισμού και της ευγενούς άμιλλας.

Το World Sports Football Summer Camp αποτελεί την πρώτη από μια σειρά αθλητικών διοργανώσεων που περιλαμβάνονται στο ημερολόγιο της World Sports Tournaments για το ημερολογιακό έτος 2013. 

Η World Sports Tournaments ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν ώστε να στεφθεί με επιτυχία η διοργάνωση.
Ιδιαίτερα τον συντονιστή Βασίλη Βούζα, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση των διοργανωτών και μέσα από μια άκρως επιτυχημένη συνεργασία ηγήθηκε του προπονητικού team μεταδίδοντας απλόχερα την γνώση και την εμπειρία του.
Kάθε ένα από τα μέλη του τεχνικού team ξεχωριστά, τους Αποστόλη Ζορμπά, Δημήτρη Καραμανώφ, Τάσο Κιλιμτζίδη, Θανάση Κιούπκιολη, Μαριέλα Νησωτάκη, Νίκο Νικολακόπουλο, Σταμάτη Σταμούλη και Νίκο Τζώτζιο, οι οποίοι μοιράστηκαν το όραμα των διοργανωτών και μέσα από μια άριστη συνεργασία φέρανε εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα τεράστιο ήθος και επαγγελματισμό.
Παράλληλα, ευχαριστούμε τους επιστημονικούς συνεργάτες, τον αθλητικό ψυχολόγο Γιάννη Ζαρώτη, την διατροφολόγο Κλαίρη Παπαβασιλείου
 και όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους εντός και εκτός γηπέδου κατά τη διάρκεια του camp. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με όλους για την επόμενη διοργάνωση. 

Ευχαριστούμε επίσης μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας τους νεαρούς αθλητές για την συμμετοχή τους στο camp, αλλά και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μας. Το θεωρούμε ως την μεγαλύτερη επιβεβαίωση και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση για τα επόμενα σχέδιά μας. Αισθανόμαστε πραγματικά χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να προσθέσουμε κι εμείς ένα μικρό λιθαράκι στην διαμόρφωση της προσωπικότητας των νεαρών αθλητών. 

Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς της διοργάνωσης, που μέσα από την οικονομική συνεισφορά τους βοήθησαν τα μέγιστα ώστε να πάρει σάρκα και οστά η ιδέα των διοργανωτών, κάτι το οποίο χωρίς την δική τους συμβολή θα έμοιαζε ακατόρθωτο. 

 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

World Sports Tournaments